Allt nytt (sen senast)

nu var det minsann ett bra tag sen jag skrev i min blogg. tänkte försöka bli lite mer effektiv på den här fronten. jag ber så hemskt mycket om ursäkt till alla mina trogna fans därute  som läser min fina blogg =) i alla fall, vad har jag gjort under tiden jag varit borta från bloggen? jo det ska jag minsann ta och berätta. jag har varit ute på praktik i 8 veckor på snickarteamet (ni kan söka på "snickarteamet på google om ni vill veta mer). där har jag haft det helt underbart. jag och min käre broder har gått omkring och typ inte gjort ett skit, vi har strövat omkring i firmabilen och bara tagit det lungt. men vem har sagt att man inte tjänar några pengar när man bara slappar? vi drar in så utahelvete med pengar på att inte göra ett endaste dugg!! kan ni tänka er. jag skulle kunna bli mång-kvadriljonär!!! (Bill Gates, släng dig i väggen).

sen har jag också legat lite på beachen i Saint Tropez med min familj som jag fick för mig att bjuda ner till min 200m yacht. det har ju varit rätt skönt må jag säga. jag köpte även 3 nya bilar där nere i frankrike =D mycket fina kan slänga upp här på bloggen också (det är mina 3 här nedanför =D... hmm vad har jag mer gjort där nere. jo jag köpte en vingård också (Comte de Lantage är nu mera mitt).. sen finns det inte så mycket mer att skriva om frankrike tror jag.
jag har även varit i skolan ett litet tag :) inte särskillt kul kan jag väl säga. jo jag har nu tagit alla kurser som man kan välja i hela skolan och fått högsta betyg i alla ämnen =) ni kan nu börja kalla mig STAR!! inget mer att berätta om skolan så vitt jag vet... jo förresten måste bara berätta om veckans idiot. nämner inga namn men jag kan skriva RD han vet nog vem han är när han ser detta så ett stort FUCK YOU till dig lillpojk!! nu till det han gjorde: jo nu ska ni få veta. RD hade precis vässat sin penna. vet ni vad som hände sen? nej det vet ni inte!! jo RD kastar det här jävla penvessarspånet på min JACKA!!!!! ajajaj epic fail av honom! så jag sa till han att den här jackan var mer värd än alla pengar han någonsin kommer tjäna i hela sitt liv (vilket stämmer till 110%). det är faktiskt jävligt svårt att få bort det där eftersom det är tovad linne/bommuls tyg. så jag kämpade i nästan 2 dagar med att få bort det från min jacka. jaja nu orkar jag inte skriva så mycket mer men jag återkommer till bloggen inom kort =) det lovar jag =)
puss och kram på er alla mina änglafans <3<3<3<3<3<3

RSS 2.0